Vi er Phonelab

Din pålitelig kilde for reparasjon av elektronikk

Rask, rimelig nettbrett, bærbar PC, spillkonsoll og mobiltelefon reparasjon. Gadgetene dine spiller en viktig rolle i ditt profesjonelle, personlige og skoleliv. Når telefonen, nettbrettet eller datamaskinen bryter, vil du ha en ekspert til å håndtere reparasjonen. Det er her vi kommer inn. Med over fem års erfaring innen elektronikk reparasjonsindustrien, kan Phonelab få jobben gjort raskt og effektivt.

Vi kan forsikre deg om at vi har sett alt! Fra smarttelefoner som har blitt overkjørt av en bil, tilnettbrett som har tatt et dykk i et basseng, er vi forberedt på å møte alt som kommer vår vei. Hver Phonelab-tekniker går gjennom en intensiv treningsprosess, og vi opprettholder et miljø med konstant læring, så ingen enhet er for ny, ingen teknologi er for komplisert..

0 År

År Med Erfaring

0

Reparert Glass

0

Reparert Enheter

0 %

Fornøyde Kunder

Phonelab mener i den enkle sannheten at kvalitetsarbeidet gir vekst og suksess.

Frode Ellingsen , Daglig leder Phonelab AS

Kunden Først

Vi dannet Phonelab ved hjelp av denne grunnleggende kjerneverdi, og vi tror at verdien av mennesker er verdt mer enn verdien av penger. Resultatet av å sette folk først vil alltid belønne fordelen av.

Vær Positiv & Optimistisk

Denne kjerneverdi er viktig å bygge et vinnende liv. Folk finner styrke, energi, tillit og kreativitet når en er positiv og optimistisk. Vi må omfavne og kjøre denne kjerneverdi .

Ha Integritet

“Integritet er hva du gjør når ingen ser på; det gjør den riktige hele tiden, selv når det kan virke for din ulempe.”- Frode Ellingsen. Det riktige valget er sjelden den enkleste, men det er alltid den rette. Så i det hele tatt jobber vi hardt for å gjøre det rette.

Lever Kundeservice

Vi vil gjerne takke Frode for å sette denne til handling. Vi tror at våre kunder fortjener ingenting mindre enn det beste, så vi oppfordrer til å jobbe litt harderer og gå litt lenger for å vise våre kunder at vi virkelig ønsker gi dem en WOW opplevelse.

Vær klar

For å vokse, er det viktig å forberede og være klar. Leve i øyeblikket er nøkkelen her omfavner uansett en kan gjøre holdning og vilje til å gi ditt beste i prosessen.

Gratis Diagnose

Vi tror på en gjennomsiktige reparasjonen, og det begynner med klar og forhånd priser.Hvis du ikke er sikker på hva er galt med enheten, vil vi gjerne diagnostisere det gratis.Når vi finner ut hva er nødvendig for reparere, vil vi kontakte deg med et uforpliktende reparasjon tilbud.Du kan velge å fortsette med en reparasjon, eller ikke, valget er alltid ditt.

Lavprisgaranti

Og få enheten reparert bør ikke bryte banken. Vår lave prisgaranti sikrer at vi alltid tilbyr den beste prisen til våre kunder. Merk at reparasjonsprisen må være en regelmessig offentliggjort pris, og tilbudet gjelder ikke spesialtilbud, kuponger eller andre rabatter.

Rask Reparasjon

Fra vennlige og informative teknikere, til online reparasjonssporing, gjør vi reparasjon enkelt. Vi vet hvor viktig enheten er til deg, så vi lover å returnere det til deg så raskt som mulig, og holde deg informert hvert trinn på veien. De fleste av våre populære reparasjoner kan til og med utføres mens du venter!

Livstids Garanti

Vi har livstidsgaranti på våre reparasjoner av smarttelefoner og nettbrett. Dette betyr at du er sikret mot at delen du får er defekt eller at det er gjort en dårlig jobb med din reparasjon. NB! Er annen garanti på mikrolodding og batteri!

Din Trygghet

Phonelab-teamet fungerer i tråd med strenge retningslinjer , slik at du kan være trygg på at du er i trygge hender når du ber oss om å utføre iPhone-reparasjoner, iPad-reparasjoner, iPod-reparasjoner og Samsung Galaxy-reparasjoner. Vi er forpliktet til å levere et uovertruffen servicenivå til våre kunder.

Erfarne

Vi er en FAMILIE EID og operert virksomhet, og vi har vært i trådløse bransjen siden 2016

Finner ikke avdelingen ? Eller noe annet lurer på , ikke nøl med kontakte osss.

Kontakt Oss